Nyheder fra Børnehaven

December 2013

Kære Forældre og Børn

Så er julen skudt i gang og vi juler for fuld udblæsning.

Traditionerne holdes i hævd:

bh dec

Onsdag d. 11/12: Julefrokost for børnene. Hvert barn medbringer en ret til det fælles julebord, som vi dækker fint op med kniv og gaffel, dug, servietter og lys. Der hænges en seddel på garderobedøren, hvor I kan skrive på hvad jeres barn medbringer.

Torsdag d. 12/12: Julearrangement kl. 17-21. Der vil traditionen tro være boder og lidt at spise og så vil Børnehaven gå Lucia. Vi opfordrer derfor til at børnene møder i hvidt (strømpebukser/bukser og t-shirt/skjorte). Vi iklæder børnene skørter, hatte, lys og stjerner.

Onsdag d. 18/12: Børnegudstjeneste kl. 10. Børnehaven går til julegudstjeneste og efterfølgende spiser vi æbleskiver i præstegården. Forældre er meget velkommen til at deltage.

Torsdag d. 19/12: Risengrød. Vi laver risengrød til frokost, så børnene skal ikke have madpakker med. Vi danser om juletræet og håber på at nissen har været med julegaver til Børnehaven.

Fredag d. 20/12: sidste dag inden juleferien. Vi holder juleafslutning sammen med skolebørnene.

Børnehaven holder lukket fra d. 23/12 til og med d. 2/1. Første dag efter ferien er fredag d. 3/1 2014.

BH dec2

Vi har nu modtaget nyt gyngestativ, en vippe, en platform til rutchebanen, 2 små bordebænkesæt og en ny kasse til sandkasseting. Det bliver dejligt at kunne gynge igen og sjovt at se vippen i brug. Et par forældre har tilbudt at sætte legeredskaberne op og der kan sikkert godt være flere med, hvis nogen skulle brænde for det J

Det ligger nu fast, at vi i stedet for koloni til Grenaa tager på Fyrgården d. 13.-15. maj 2014. Konceptet er som på kolonien, at forældrene deltager til aftensmad og om natten og i øvrigt er meget velkommen hele dagen også – men forældre kan også vælge at passe arbejde eller andre gøremål om dagen.

Mia holder fri d. 6/12 og 20/12.

Birgit holder fri d. 12-13/12

Kirsten holder fri d. 16-17/12

Fra 1. januar er Birthe ikke længere ansat, men vi vil fortsat benytte Birthe som vikar.

Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul samt et godt nytår

Birthe, Birgit, Mia, Frank og Kirsten