Nyheder fra Anholt Skole

Hej og glædelig december alle sammen

julemand

• Vi har i dag startet vores nisseleg. Legen går ud på, at hver elev og lærer er nisse for en anden elev eller lærer. Der drilles eller hjælpes kærligt, men hemmeligt. Til juleafslutningen gætter vi så alle på, hvem der mon kan være vores nisse. Det er meget vigtigt, at legen ikke koster penge, men blot blomstrer af fri fantasi. Legen har altid været et sjovt trivselsindslag.
  • På torsdag-fredag er der skolerejse. Husk at indbetale 65 kr. pr. barn til mig her på kontoret inden da.
  • Kitte skal afslutte et projekt og er væk i 10 dage af december. I den tid vil Helle Rossen vikariere.
  • Torsdag d. 11/12 inviterer vi til julearrangement. Skoleeleverne møder kl. 17 til det traditionsrige juleløb, hvorefter hele instutionen spiser risengrød sammen kl. 18.00. Klokken 19.00 åbner vi så dørene for hele øen til gløgg og æbleskiver samt forskellige indslag, julesang og optrædener. Se endvidere plakater i byen senere.
  • Vi er desværre plaget af lus igenigenigen. Tjek og send besked til mig.

Helene