Nu kommer fuglene igen – skolernes sangdag på Anholt skole

Nu kommer fuglene igen og lyset vælter pludselig ind. Det kommer gennem alle sprækker, lyse nætter er tilbage ….”

Ordene er Albertes. Hendes sang “Lyse Nætter” og mange andre dejlige sange har eleverne på Anholt skole sunget i dag til Skolernes sangdag. Vi har øvet sangene i løbet af ugen og stod i dag kl. 10.00 parat foran skærmen sammen med mange tusinde andre skoleelever landet over, der havde øvet sangene for at være klar til at synge sammen med DRs børnekor og Copenhagen Phil. Bubber underholdte imellem sangene, det havde han nu ikke behøvet, vi ville hellere bare have sunget og klappet rytmer.

Dejligt at opleve eleverne udvise sangglæde og opdage at flere af dem går og nynner både Lyse Nætter og flere af de andre sange, fordi ikke kan få dem ud af hovedet igen.

God påske til alle der læser med 🙂

Gyrite