Kære forældre til eleverne i yngste klasse.

Jeg har fået den store ære, at vikariere for Mette i yngste klasse i januar.
Det glæder jeg mig rigtigt meget til.
Jeg sender jer her en kort orientering om, hvad jeg vil lave med klassen, og så følger et mere detaljeret skema i løbet af juleferien.
Jeg kommer til at fordele de timer klassen har med mig mellem udendørs undervisning og værkstedsundervisning. Vi skal arbejde med de ting klassen allerede er i gang med, men på nye måder der handler mere om det motoriske og sanselige: At få værktøj og materialer i hånden og at bruge kroppen til at lære med. Det handler altså om at lære på lidt andre måder, end det de er vant til. Vi skal arbejde med et nyt tema hver uge, som vi fordyber os i hele ugen; F.eks. en udvalgt historie fra Danmarkshistorien, De 120 mest brugte ord i det danske sprog, Et filosofisk tema som f.eks. forvandling,  Affald og genbrug etc. Mere om dette følger. Jeg er i dialog med Mette, og tager selvfølgelig tråden op, der hvor hun slipper.

For at det skal blive en succes, håber jeg, at I vil hjælpe med at forberede eleverne, ikke mindst ved at sørge for, at de er klædt på til hele vinterdage udendørs. Det er vigtigt ikke at bruge sin energi på at fryse.

Når eleverne møder til min undervisning skal de:
Være påklædt varmt, vindtæt og vandafvisende så de kan holde varmen udenfor hele dagen.
Et tip er at klæde på i flere lag: bomuld og uld inderst og vindtæt udenpå. Varme støvler med uldsokker.
(Det er vigtigt, at tøjet må blive beskidt og må bruges til at arbejde i)
Medbringe cykler med lys på (der virker) og cykelhjelme
Medbringe en rygsæk (de bære på ryggen i længere tid) med en god madpakke, regntøj, en ekstra varm trøje, ekstra vanter og ekstra tykke sokker.

Hvis nogle af jer har problemer med udstyret, så sig endelig til, så skal jeg hjælpe med at skaffe det der mangler.
Hvis I har bekymringer eller ideer gælder det samme: Ring (tlf. 58598422) eller skriv en mail.

Varme julehilsener
fra Malene