Idrætsuge på Anholt skole

Der kastes med bolde , der afprøves nye regler og nye spil og der hygges med gæsteelever i pauserne.

Vi har besøg af 15 elever fra Kattegatskolen i Grenå. Formålet med besøget er både at vore ældste elever får idrætsundervisning af en linjefagsuddannet lærer og at de får mulighed for at have idræt sammen med en hel klasse. I denne uge focuseres der på boldspil og her er det ekstra sjovt at have besøg af så mange jævnaldrende, at der for en gangs skyld kan laves 2 hold.

Vore gæster er venlige og imødekommende og tager godt imod konceptet her på skolen, hvor alle eleverne helt ned til og med 0. klasse deltager i aktiviteterne.

I morgen går gæsterne sammen med eleverne i Ældste og Mellem til fyret og tilbage igen. Jeg gætter på, at der bliver god afsætning til fællesspisningen først på aftenen.