Højtlæsning og sørøverskattejagt

Kære Forældre og børn

Onsdag d. 16/7 kl. 13-15 vil Maria Rørbæk, som er børnebogsforfatter, læse to børnebøger højt for børnene.

Maria har skrevet bøgerne ‘Farvel Sut, sagde krokodillebarnet’ (Gyldendal 2012) og ‘Dumme lillebror,’ sagde krokodillebarnet,’ (Gyldendal 2013), og det er dem, hun vil læse op af. Bøgerne henvender sig fortrinsvis til de 2-5 årige, men alle må være med.

Mellem de to historier, vil der blive en sørøverskattejagt, som fortrinsvis er for SFO børnene, men børnehavebørnene vil deltage sammen med de voksne i Børnehaven.

Vi håber, at der vil være tilslutning til arrangementet.

Gæster i den pågældende alder er velkommen sammen med forældre.

3 juli2

• Født 1973
  • Uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole, 1999. Var i praktik på Morgenavisen Jyllands-Posten. Herefter job som reporter på JydskeVestkysten og Radio Gladsaxe
  • Egen journalistisk virksomhed fra 2001 – 2008. Skrev især til fagblade og magasiner. Reportagerejser til blandt andet Japan, Bolivia, Jamaica, Vietnam, Færøerne, Kosovo og Bosnien.
  • Ansat på Fagbladet Socialpædagogen fra oktober 2008. Skriver blandt andet om anbragte børn og unge, sindslidende og udviklingshæmmede.
  • Bor i Valby.

3 juli

Krokodillebarnet Karl elsker sin sut og har ikke lyst til at slippe den. Den trøster ham jo, når de frække aber driller. Men sutten forhindrer også Karl i at hapse et bytte og råbe af aberne, så snart er han nød til at slippe den og blive en stor krokodille.

‘Farvel Sut, sagde krokodillebarnet’ er en varm og farvestrålende billedbog til de mindste om at turde sige farvel til sin sut og goddag til nye oplevelser

Anden bog i Maria Rørbæks billedbogsserie om krokodillebarnet Karl, fantasifuldt og farvestrålende illustreret af Pia Thaulov