Hej yngste klasse!

Så har vi været sammen i en måned. Jeg er meget glad for at være sammen med jer.

Mens vi har arbejdet har jeg optaget nogle små film med min telefon. Nu kan mor og far se hvad vi bl.a. laver i skolen.

Den ene film viser vores læsebånd. Hver dag starter vi med 15 min. læsning i en bog eleven selv vælger. De må sidde ved bordet, ligge på gulvet, stå op… hvad der passer dem bedst.

I den næste film ser i hvordan vi en dag lavede dansk i gymnastiksalen. Eleverne skulle være sammen to og to. De skulle læse en lille historie og bagefter gøre hvad der stod.

Engang imellem arbejder vi i arbejdsbog. Det er forskelligt for hver enkelt, men se hvor meget de går op i det.

Og så er der en matematiktime hvor de skulle lave i-pad matematik. Det fangede i høj grad alles interesse.

Nu glæder jeg mig til Irland. Jeg håber vi får en masse gode oplevelser som vi kan bruge når vi er tilbage på skolen.

Marlene