Håndarbejde i yngste klasse efter påske

Malene rejser på arbejdsrejse til Færøerne i april. Derved får vi mulighed får at tilbyde mere af det populære håndarbejde til yngste klasse. Birthe Bækgaard
sender følgende plan:

Forhåbentlig bliver det strålende forårsvejr ,så derfor vil vi arbejde så meget som muligt udenfor.
Vi skal sy fortrinsvis i hånden for vi skal være mobile og kunne tage vores arbejde med under armen og sy i det fri.
Vi skal arbejde med flere forskellige materialer og teknikker, blandt andet grove stofstrimler som tråd, tryk med stoffarve og collageteknikker.
Alle de individuelle kunstværker skal monteres og ende op med et vægtæppe som vi forhåbentlig kan finde en plads til på vores skole.
Det overordnede emne er FORÅR, så derfor vil vi prøve at holde os til de farver og motiver som vi på forhånd i fællesskab har besluttet os for vi forbinder med emnet.
Undervejs håber jeg vi får tid til at læse/ fortælle historier om folk der lever som nomader (både nu og i gamle dage) og ikke bare gør det een dag om ugen.
Kort sagt: Udeskolen fortsætter, bare med nål og tråd.
Husk tøj tilpasset vejret , en god madpakke og en cykel som kan køre+ hjelm!

Dette gælder fra og med onsdag d. 8. april.

Mvh Helene

facade1