GRUNDLOVSDAG på ANHOLT SKOLE OG BØRNEHAVE 2019

PÅ den smukkest tænkelige mest grønbladede og blåhimlede sommerdag, fejrede vi Børnenes Grundlovsdag på Anholt skole og børnehave. Mens vælgerne satte deres X og puttede stemmesedler i urnerne i Yngstes klasselokale, gik eleverne i demonstration gennem byen.

Kl.  11.30 indtog eleverne fra Yngste og Mellem talerstolen i skolegården, hvor de fremsatte deres ønsker om et godt børneliv. Skamlerne blev fjernet fra talerstolen og Ældste klasse kom til. De tre piger i 6., 7., og 8.klasse holdt hver deres grundlovstale. Det var tankevækkende og bevægende – og stemningen hos tilhørerne  i skolegården skiftede til koncentreret lytning, da de hørte, at her var tre unge mennesker med noget på hjerte. Og så befandt vi os pludselig til et rigtigt Grundlovsmøde. Tak for det piger !!

Efter talerne sang alle eleverne sangen ” Alle børn har ret”  og så var der grillede pølser, Fyrgårdsbrød og saftevand.

Når redaktøren har fundet ud af hvordan hun lægger videoerne af talerne og sangen ud – bliver de vist på denne hjemmeside.:-)

Gyrite