Genbrugsmode i Projekt Grønt Flag

Nyt fra Grønt Flag-bloggen…

Genbrugsmode og Bytte-tøj-dag.

Ældste klasse fortæller

Hvad er Bytte-tøj-dag? Bytte-tøj-dag er en dag, en gang om året, hvor folk fra Anholt kan komme op på skolen med det tøj de ikke vil have mere, så andre kan tage det, og få glæde af det. På den måde kan tøjet blive genbrugt op til flere gange.

Hvem deltager? Både børn og voksne deltager, men børnene får nok mest ud af det.

Hvorfor er det en god idé?

Fordele

• Det er gratis
  • Det er genbrug. Så skal der ikke produceres så meget tøj, som der forurener rigtig meget
  • Man kommer af med sit gamle tøj på en god måde, i stedet for bare at smide det ud

Ulemper

• Tøjet kan være slidt
  • Hvis tøjet kommer fra en ryger kan det lugte lidt

Nogle flittige elever fra ældste klasse deltog i Bytte-tøj-dag. Her fandt de en masse moderigtig genbrugsguld, og med hjælp fra nogle ivrige stylister og en god fotograf, blev der lavet photoshoot.

Læs de spændende kommentarer til selve stilvalget i tøjet på http://gronskoleanholt.wordpress.com/