Børnehavens nyhedsbrev november

November 2014

Kære Forældre og Børn!

Eftermiddagsmad:

Vi arbejder på at få det arrangeret sådan, at man via sin bank kan overføre eftermiddagsmadspenge til institutionens konto, således at man evt kan lave en fast overførsel. Det er ikke nemt at huske at betale og det bliver meget hurtigt et meget stort beløb, som skyldes. Det er dog ikke lige til og vi venter fortsat på svar fra bogholderiafdelingen, så indtil da må vi holde fast i den “gamle” ordning med direkte betaling.

Varme:

Vi har fået en radiator sat op i garderoben, i trappeopgangen og anvist at have varmen tændt i kælderen. Dette er for at afhjælpe træk og kolde gulve. Det betyder også, at det er vigtigt at huske at lukke yderdøren til garderoben, da termostaten ellers drøner varme ud i det blå.

Det bliver spændende, at se om vi kan mærke forskel.

Tema:

I november har vi i lighed med skolen tema om “Ud og hjem igen – mødet med det fremmede”. I samarbejde med Tanja og ældste klasse har vi fokus på USA, udlængsel, kolonisering, fremmede traditioner m.v. Sidst på måneden holder vi “Thanks giving” sammen med ældste klasse.

Forældremøde:

D. 19/11 holder vi forældremøde for alle Børnehavens forældre. Vi håber, at I vil møde talstærkt op for at høre om Mias kursus og for at diskutere værdier i Børnehaven.

Klippe-klistre:

D. 27/11 vil Børnehaven sammen med skolebørnene klippe-klistre og pynte op til jul. Vi vil som vi plejer have et juledekorationsværksted i Børnehaven.

Julelukket:

Vi mangler stadig, at høre fra et par stykker af jer vedr. behov for pasning i tidsrummet d. 20/12 – 4/1. Børnehaven har som udgangspunkt lukket, men skal, da vi er eneste pasningstilbud, holde åbent, hvis der er behov for det. Meld gerne snarest tilbage, da det har betydning for personalets planlægning af julen.

Hilsen Anholt Børnehave.

November 2014