Børnehavens nyhedsbrev juni

Juni 2015

Kære Forældre og Børn!

Tak for en dejlig tur til Fyrgården. Lidt mere forældresamvær og faste sengetider for børnene kan vi måske holde os for øje en anden gang ved fx at lave mad og have klare aftaler hjemmefra. Men alt i alt en dejlig tur J

Nu nærmer Grundlovsdag sig. Fredag d. 5/6 kl. 9:00 drager hele institutionen til skurvognen, hvor vi vil lege, holde taler og spise madpakker. Emnet vil i uge 23 være “Ulighed/uretfærdighed” og aktiviteterne ved skurvognen vil handle om dette.

Lørdag d. 13/6 er der arbejdsdag for alle. I den forbindelse vil vi gerne have hjælp til at køre et bord, parasoller og andre større ting til skurvognen. Der er endvidere en del affald, som skal køres på lodsepladsen. Så er der nogen der vil lægge bil og anhænger til?

Læs mere om arbejdsdagen på hjemmesiden.

Mandag d. 29/6 flytter Børnehaven i skurvognen. Det betyder at I fra mandag eftermiddag skal hente og bringe børnene ved/til skurvognen. Vi regner med at I bringer ekstratøj, bleer og barnevogne til skurvognen. Tøm børnenes hylder, så der kan gøres rent i ferien.

Temaet for sommeren vil være Indianere og natur.

bade

Og selvfølgelig går vi til stranden, hvor vi bader, samler fine strandting og leger i det bløde og varme sand. Et rent sanseorgie J

Regler for badning med børnene:

Badning fra strand må kun finde sted når:

1. Der er mindst 2 medarbejdere til stede.

2. Mindst en medarbejder deltager i badningen og en opholder sig på land.

3. Børnene holdes under konstant opsyn.

4. Strømforholdene frembyder ikke nogen fare.

5. Der må ikke benyttes luftmadrasser, baderinge, badedyr o.l..

6. Mobiltelefon medbringes.

7. Forældrene har givet deres skriftlige tilladelse til, at deres barn må deltage.

Ovenstående regler er godkendt på Familie- og kulturudvalgsmøde d. 7/4 1997.

Disse regler gælder også når vi har svømmeundervisning i uge 25 og 26.

Børnehaven deltager sideløbende med skolebørnene. Der vil hver dag i disse to uger være afgang fra børnehaven kl. 9:30. Børnene skal medbringe funktionsdygtige cykler (dem der kan cykle selv), meget gerne egne tilpassede cykelhjælme og madpakke. Hvis vejret er til det, bliver vi ved havnen hele dagen, hvor vi vil fiske, stryge rejer, bade og deltage i havnelivet.

Vi forventer at børnene er smurt ind i solcreme hjemmefra på bare steder. Personalet smører ind igen ved middagstid. Let lyst tøj med lange ærmer og ben og en solhat, vil være super. Gerne én ekstra t-shirt til at bade med.

Nu vi er ved tøjet, vil vi være meget taknemmelige, hvis I vil rydde op I børnenes garderober – der er mildt sagt kaos. Tag vinterudstyret og beskidt tøj med hjem og lad kun ét ekstra sæt tøj (fra yders til inderst) ligge i kurven og regntøj og gummistøvler i øverste kasse. En varm trøje i skabet og én jakke, et sæt kondisko og sandaler nederst. Tjek venligst at tøjet passer børnene!

Husk at medbragt legetøj i Børnehaven er på eget ansvar. I må selv hjælpe børnene med at holde styr på deres ting. Ligger det udendørs bliver det brugt af andre – ikke alle passer lige godt på andres ting. Børnehaven har ikke plads til at sætte børnenes egne løbehjul, skateboards, cykler m.v. i skuret, men vil blive meget glade for, hvis I hjælper børnene med at rydde tingene hen langs væggen inden i går hjem.

Pr. 1/8-15 er det Tina Skjødt Rosgaard der er tilknyttet institutionen som psykolog.

HUSK: d. 25/6 vil der være rundboldkamp kl. 16 og derefter fælles grill, sammenskudsgilde og FARVEL til Helene L

Mia holder fri d. 4/6-8/6 og 25.-26/6

Frank holder fri d. 19/6-23/6