Besøg fra Brasilien

I denne uge har ældste klasse besøg af Vinicius fra Brasilien. Færgeturen til Anholt var Vinicius debut inden for såvel færger som øer. Til daglig går han i 1.g.på Ribe Katedralskole, men i forbindelse med et besøg på Anholt i efterårsferien sammen med sin værtsfamilie, fik han lyst til at lære øen nærmere at kende.

Vinicius kommer fra byen Cascavel i det indre Brasilien – en by med 700.000 indbyggere. Vinicius fortæller om en skoledag der begynder kl. 7 om morgenen og fortsætter til kl. 13.00 uden pauser. Når han kommer hjem, laver han lektier i 5 timer og sommetider går de også i skole om lørdagen. fritiden bliver brugt på klassisk klaverspil, som han har dyrket i 10 år samt computerspil.

Under opholdet deltager Vinicius i undervisningen på nogenlunde lige fod med eleverne. Der bliver talt meget engelsk i denne uge – og vi håber, at Vinicius også får noget dansk med sig. På fredag er det slut; Vinicius vinker farvel til Anholt for denne gang.