Anholt skole søger 2 lærere pr. august 2016

Download stillingsopslaget her som PDF

Nu har du chancen for at blive lærer på en af Danmarks mindste skoler på en af Danmarks smukkeste øer!

Vores naturfagslærer har valgt at arbejde med projekter i udlandet og vores indskolingslærer flytter til ny tilværelse på fastlandet, så vi har brug for 2 nye fuldtidslærere til det kommende skoleår.

Vi har naturen som nærmeste nabo og tænker den ind i den daglige undervisning. Selvom skolen er lille, er vores udsyn stort. Vi inddrager gæstelærere fra ind – og udland i undervisningen, vi tager på skoleture til forskellige destinationer på fastlandet og næsten hvert år er der en skoletur til udlandet. Senest har ældste klasse været i Afrika – tidligere har skolen været i England, Irland og Grønland.

Vi tilbyder:

• 2 fuldtids lærerstillinger som udgangspunkt til henholdsvis indskoling og udskoling – men man kan også tænke sig en kombination.
  • Et arbejdsliv med engagerede kollegaer og forældre i den integrerede institution Anholt skole og børnehave
  • Stor indflydelse på tilrettelæggelsen af sit eget job og skoleårets gang
  • Et meningsfuldt arbejdsliv med glade og tillidsfulde børn
  • Et arbejdsliv med tid til nærvær og sammenhæng

Vi ønsker os:

• 1 lærer til udskolingen med kompetencer til at undervise i fysik/kemi, matematik og meget gerne biologi og geografi
  • 1 lærer til indskolingen med kompetencer til at undervise i dansk og matematik
  • Det er et stort plus, hvis du kan undervise i musik
  • Fagligt velfunderede lærere med evne og vilje til at rumme børn i alle aldre
  • Kollegaer med lyst til at prøve livet som øbo i et fællesskab med naturglade mennesker

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.

Ansøgningsfrist: tirsdag den 17. maj 2016 kl. 12.00

Ansættelsessamtaler afholdes lørdag den 21. maj. Ansøgerne må regne med at afsætte hele weekenden til samtalen, da der ikke går færge om lørdagen.

Ansøgning med bilag sendes til: ga@norddjurs.dk

Stillingen kan evt. suppleres med et job som kirkesanger i Anholt kirke.

Skolen er behjælpelig med at anvise lejebolig.

For yderligere oplysninger:

Skoleleder Gyrite Andersen 8959 2860 / 2122 1239

www.anholtskole.net

www.anholtliv.dk og facebooksiden: ”anholtliv”

www.anholtfergen.dk

Download stillingsopslaget her som PDF

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  sjip 2
 februar 16 Uderestaurant 2  2
 historier Anholt skole søger ny lærer