Anholt skole i Sydslesvig

​​

Vi har været på tur til Sydslesvig. Mellemklassen samt 2. klasse og 8. klasse. Vi boede på det danske mindretals kursusejendom Christianslyst Süder Brarup mellem Flensborg og Slesvig, hvor eleverne havde været før og meget gerne ville bo igen. Programmet denne gang var dog et andet.  Vi var på bytur i Flensborg, vi besøgte Lyksborg Danske Skole, deltog i aktiviteter på skolens Jernalderværksted og besøgte Glücksburg slot. Sidst men ikke mindst indtog eleverne parcourbanerne i  Hochseilgarten i Eckernförde.

Formålet var bl.a. at opleve det tyske sprog i hverdagssituationer og afprøve egne grænser, hvilket til fulde blev indfriet i Hochseilgarten i Eckernförde.

Mange gode oplevelser, dejligt besøg på Lyksborg danske skole – og den klatrepark er vi vist ikke færdige med.

Flensborg i meget varmt vejr

Alfred i laver smykker fra jernalderen

Introduktion til jernalderen og de nordiske guder

Hannah og Laura