Aktivitetsplan for Anholt Børnehave, uge 36 2017

Aktivitetsplan-for-Anholt-Børnehave-uge-36-2017Her kommer planen for uge 36 – igen med forbehold for ændringer og tilføjelser 🙂

I den forløbne uge har vi beskæftiget os med sensommer og, ikke mindst, Robin Hood. Der er blevet samlet brombær, æbler og blommer m.m. og der er lavet hybensuppe og brombærmarmelade.

Vi får gang i rigtig mange gode snakke med børnene i forbindelse med Robin Hood temaet: f.eks. om at hjælpe andre, social ulighed (rig og fattig), hvem der bestemmer m.m. Børnehavebørnene har hentet pilegrene i Kirstens have og sammen med SFO lavede vi buer og pile. Vi har også haft Robin Hood-bane i gymnastiksalen, hvor børnene skulle klare forskellige fysiske opgaver. De narrede sølvpengene fra sheriffen, skød Prins John ned af tronen, hjalp “blinde venner” med at komme over en træstamme, befriede Lady Mia, kæmpede mod deres kammerat på en træstamme, hvor vinderen blev Lille John og taberen Robin Hood.

Hver torsdag starter SFO-tiden med Mias kaffeklub, som forberedelse/supplement til fjernundervisningsforløbet. Børnene (yngste klasse) er glade for at skulle til “kaffeslabberas”.

Vi fortsætter med sensommer og Robin Hood på forskellig vis de næste par uger. Når skolen derefter går igang med forberedelse af forestillingen, vil børnehaven også deltage ind imellem.

I løbet af denne uge laver vi en aktivitet med Steffen, både en morgenting for børnehaven og evt også noget hvor SFOerne kan være med.