Nyhedsbrev fra Anholt Børnehave

Kære forældre og børn!

Så nærmer sommeren sig og tiden, hvor vi flytter i skurvognen. JUHUUUU…. J

Vi er allerede på mange ture til skurvognen, men når skoleferien starter og det vil i år sige d. 1/7 flytter vi, således at børnene fra denne dag skal hentes og derefter også afleveres i skurvognen.

I år vil temaet for sommeren være Havfald, se mere på www.havmiljøvogter.dk Vi vil samle skrald på strandene, tale og læse om betydningen for at passe på vores jord.

Vi vil også være at se rundt omkring på øen med vores Christiania cykler for at deltage i sommerens kulturelle aktiviteter.

Og så dyrker vi gulerødder, tomater, blomster m.v. i markhaven ved Karisholmsvej, som Mia igen i år har udlånt til Børnehaven – TAK FOR DET. Børnene nyder, når vi i sommeren og efteråret kommer forbi og kan hive en gulerod, tørre den af i græsset og spisen den med top frisk fra haven.

Flere skolebørn har ytret ønske om at være med i skurvognen – personalet modtager gerne flere Anholtskolebørn i skurvognen i sommerferien. Børnene kan indmeldes i sommer-SFO via pladsanvisningen i Norddjurs kommune på gsp@norddjurs.dk

Når solen skinner forventer vi, at børnene er smurt ind i solcreme på bare steder fra morgenstunden. I børnehaven bliver børnene smurt ind igen til middag.

Når vejret er til det, bader vi i havet med børnene efter gældende regler – se regler på hjemmesiden under fanen “Bestyrelsen > Retningslinjer, principper og politikker”

I denne uge arbejder vi med Børnekonventionen, børns rettigheder og forbereder taler til grundlovsdag: Der serveres pølser og kolde drikke på skolen onsdag d. 5/6 kl. 11:30 og mon ikke der også bliver en lille sang J (Børnene skal ikke have madpakker med). Alle ø-boer er velkomne.

d. 22/6 er der atter arbejdsdag på skolen, så vi lige kan få det sidste på plads. Vi mødes kl. 10 og slutter som sidst af med fælles sammenskudsfrokost kl ca. 13

Sidste skoledag er d. 28/6. Børnene møder kl. 9 på skolen og vi følges derfra til fodboldbanen hvor vi spiller den årlige rundboldkamp: de voksne (forældre er velkomne) mod børnene. Børnehavebørnene går med og hepper, så mød op kl. 9:00. Om aftenen er der sammenskudsgilde for børn, forældre og personale. Alle møder med lidt til det fælles tagselvbord og eget kød til grillen. Grillen er klar kl. 17. Taler og festlige indslag er velkomne.

HUSK at skole og Børnehaven har lukket fredag d. 7/6 (erstatning for grundlovsdag) og mandag d. 10/6 (2. pinsedag).

Kirsten har fri fredag d. 14/6 og er på kursus d. 17.-19/6

Hilsen Anholt Børnehave