11270606_10206706480600597_8862327154873261406_o

På vej hjem fra arbejde en sidste gang herfra – tak Anholt Skole. En ganske særlig arbejdsplads med dejlige og engagerede mennesker 😉

Vi takker Unnur for et rigtig godt og stabilt samarbejde de sidste 3 år omkring indsats på autisme. Unnur har været en institution her i huset og har givet utrolig meget læring fra sig. Den stabile indsats har betydet meget for os, da vi som regel skal klare vores udfordringer selv. Unnur besidder en kæmpe paratviden og ar altid et lille oplæg der giver mening i baghånden.

Indsatsen har taget udgangspunkt i de vilkår der er tilstede og med alt personale, ledelse, forældre, SFO etc. hvilket er sund fornuft, men ikke så udbredt en praksis.

Jeg videregiver website her til andre interesserede: www.unnur.dk – vi giver de varmeste anbefalinger

Med venlig hilsen Anholt Skole og Børnehave