Teater i kirken d. 20/5 og i skolen d. 21. maj

Tirsdag d.20.maj kl. 17.00

Daniel, den skøre ku(g)le

– en enmands-rap-musical!

Historien om Daniel fortalt med humor, alvor, rap og stemningsfuld musik.

I Kirketeaterets dramafortolkning af Bibelens beretninger om Kong Nebukadnesars drøm og Daniel i løvekulen spiller og rapper Jens Jødal alle forestillingens roller – med hjælp fra publikum undervejs.

En medrivende forestilling om tro og magt, hvor teater, rap, fortælling og den nykomponerede musik smelter sammen med humor og alvor på en måde, der i høj grad betager børn og voksne.

Anholt menighedsråd byder alle velkomne til en herlig oplevelse i kirken!

Musicalen henvender sig til alle i alderen 6 – 120 år, der holder af musik og sjov!
Der er fri entré til forestillingen.

Maj 2014

Tilbud om teaterforestilling på skolen:
Hønsefjer og hul i hovedet
Én skuespiller i 21 roller!

H. C. Andersens eventyr “Det er ganske vist” og Jesu lignelse “Den barmhjertige samaritaner” fortalt og spillet med en sprudlende energi, der betager børn i alle aldre…

H. C. Andersen kommer på besøg i skikkelse af skuespiller Jens Jødal fra “Kirketeateret”, der genfortæller eventyret “Det er ganske vist” ved hjælp af skøre dukker, mekaniske flagermus, hjælp fra eleverne og en lang række stemmer, der imiterer dyrenes egne lyde.

Efterfølgende spiller og fortæller Jødal lignelsen om “Den barmhjertige samaritaner”, hvor flere elever kommer på scenen og bliver klædt ud som bl.a. røvere, og hvor alle eleverne løbende inddrages i forestillingen.

Til sidst kæder Jødal pointerne i eventyr og lignelse sammen i fællesskab med eleverne.

Jødal gengiver de to historier med masser af humor og fastholder de tilstedeværende fra først til sidst.

Se evt. mere på

www.kirketeateret.dk

… Ovenstående teaterforestilling, vises

onsdag d. 21. maj kl. 15.00
i skolens gymnastiksal
, som et led i Skole-kirke samarbejdets tilbud til alle skolerne i Norddjurs.

På Anholt har vi valgt, at byde alle interesserede med til teaterforestillingen. NB: Børnehaven og skolen har de forreste pladser i gymnastiksalen.

Skole-Kirke Norddjurs