Tilbud om “Åben dør” fra PPR

Kære Alle

PPR kommer til Anholt Skole og Børnehave tirsdag-onsdag i denne uge. Udover de aftaler der er arrangeret direkte mellem PPR og familierne vil der være to ekstra indslag:

Sundhedsplejerske Birthe Bonde holde “Åben dør”, hvor alle elever selv kan henvende sig og få en uforpligtende snak. Dette foregår mellem kl. 10 og 11.30 i fysik/kemi-lokalet. Tilbuddet er almindeligt på fastlandet og vi er glad for, at vi nu også kan tilbyde dette.

Derudover er Henriette Faber Parbo – sundhedsplejerskepraktikant – med og vil tale med de ældste om Kost, Rygning, Alkohol og motion (KRAM).

Henriette har sendt en lille præsentation af sig selv:

Jeg er sundhedsplejerskestuderende med i alt 8 års erfaring som sygeplejerske indenfor primært småbørnsområdet. Jeg er 31 år, har en lille dreng på 2 år, og bor selv i et lille bofællesskab sammen med 24 andre familier lige nord for Århus.

Mvh Helene